ИЗЛОЖБА, КУЛТУРНО – УМЕТНИЧКИ ПРОГРАМ И КВИЗ ЗНАЊА

Дана 25.12.2018.год у нашој школи одржана је изложба, културно – уметнички програм и квиз знања поводом 150 год. од рођења Михајла Петровића Аласа који су организовали чланови СВ математике(Зорица Мићевић,Милена Илић Перчинов и Весна Сандић).

У периоду новембар – децембар ученици су се такмичили у категоријама: литерарни рад, ликовни рад , презентација и најкреативнији пројекат.

Радови свих учесника истакнути су на изложби у холу Школе .Одлуком чланова СВ наставника математике и наставника Ненада Михаиловића, награде су додељене ученицима:
1. Марија Каралејић 7/3 – прва награда за песму на задату тему;
Петар Маловић 7/2 – друга награда за песму на задату тему;
2. Зоja Кирн и Марија Миланов 6/2 – луткарска представа на задату тему;
3. Матеја Јовановић 8/3 – прва награда за презентацију(У PP) на задату тему;
Зоја Кирн 6/2 – друга награда за презентацију(У PP) на задату тему;
4. Милица Станковић 6/3 – прва награда за ликовни рад на задату тему;
Марко Вранеш 5/3 – друга награда за ликовни рад на задату тему;
Пре почетка квиза ученицима су уручене прикладне награде(књиге: Школски речник страних речи и Природна блага Србије) које су обезбеђене одлуком директорке школе Ирене Иванов Каличанин.
Завршница овог двомесечног пројекта у коме су учествовали ученици предметне наставе је био квиз знања о животу и делу нашег истакнутог научника. Квиз је урађен помоћу интерактивног алата KAHOOT, намењеног за израду и играње квизова.

 

Учествовале су три екипе:

Прва:ЈЕГУЉЕ Друга:СУЗ Трећа:КАРАС
НИКОЛА ЈАЊИЋ-6/1 ДУШАН ВУЧКОВИЋ-6/2 МАРКО ЦВЕТАНОВИЋ-6/3
ВАЛЕНТИНА БРЗИЋ-7/1 ИВА САВИЋ-7/2 ДУШАН МИРИЋ-7/3
АЛЕКСА РАДИШИЋ-8/1 МАРКО СКАДРИЋ-8/2 МАТИЈА ЈОВАНОВИЋ-8/3
Победницима квиза( КАРАС – трећа екипа ) уручене су награде. Гости на приредби су били: Ученици 2/2 са учитељицим Мајом Арбутином, родитељи ученика:З.Кирн, П.Маловића, А.Савковић, Директор школе,колеге предметне и разредне наставе.

Захваљујемо ученицима, родитељима, колегама и Директорки школе на дивном дружењу, а посебно нашим малцима 2/2 који су активно учествовали и бодрили такмичаре.
Руководилац СВ :Весна Сандић