ПАМЕТНЕ СТЕПЕНИЦЕ НА ДАР ЗА КРАЈ ГОДИНЕ

ПАМЕТНЕ СТЕПЕНИЦЕ НА ДАР ЗА КРАЈ ГОДИНЕ
„Паметне степенице“ на којима су исписане најчешће правописне грешке и њихови правилно написани облици постављене су на степеницама ОШ „Ђура Даничић“ на Вождовцу

Београд, 14. јун 2019. године – На крају школске године најбољи ђаци добијају поклоне, а сви ученици ОШ „Ђура Даничић“ на Вождовцу добили су од Roma Company веома користан поклон – „паметне степенице“, на којима су исписани правилни и неправилни изрази, пословице, али и веома корисни примери из математике и физике. Ово је традиционална акција Roma Company организована да би се на креативан начин ђацима олакшало учење и брже памћење градива.
На месту где ученици стално пролазе – степеницама – постављани су исписи са правилним и неправилним изразима за млађе ђаке под слоганом „Испеци па реци“, као и за ђаке старијих разреда под слоганом „Знање је моћ“, а ту су и веома корисне дефиниције и примери из математике и физике.
„Ђаци су одушевљени поклоном и веома позитивно су реаговали на нове паметне степенице. Ово је добар пример како може на нов начин да се приђе ђацима и да им се олакша учење. Захваљујем се Roma Company на лепој акцији“, изјавила је Ирена Иванов Каличанин, директорка ОШ „Ђура Даничић“ на Вождовцу.
„Roma Company сада већ традиционално донира паметне степенице школама у циљу што лакшег и бржег савладавања градива. Сарадња са локалним срединама у којима послујемо је једно од темеља нешег друштвено одговорног рада, а будућност деце је наша заједничка брига. Ово је наш мали, скроман допринос систему школства у Србији“, изјавила је Јелена Анђелковић, менаџер за комуникације у Roma Company.

За све додатне информације, можете се обратити овлашћеној агенцији за односе с јавношћу Represent Communications, путем телефона: +381 11 71 52 488. Контакт особа: Милун Марић, +381 63 384 287, milun.maric@represent.rs.